Decemberkyla, vinter och hemfärd

God morgon! Nu är det december och vinter har kommit på riktigt till Barcelona. Jag vet inte när jag upplevt sådan kyla här som nu. I går var det tre grader ute men den höga luftfuktigheten och vinden gjorde att det kändes som minusgrader. Det har snöat på bergen runt omkring.

Jag tycker det är lite mysigt…

Det är bara så himla kallt inomhus. Vi har knappt någon isolering att tala om, enkla fönsterglas och bara en luftvärmepump att värma upp lägenheten med så vi går runt i stickat och sitter med filtar och täcken i soffan och kring matbordet.

Imorgon åker vi till Åland och fastän klockan bara är sex och barnen faktiskt sover så är jag redan uppe. Det är så himla mycket jag ska hinna med idag som att skriva färdigt några texter, packa för en månad och köpa med mig några saker.

Det ska bli så himla fint att komma hem och julmysa nästan hela december med advent, lucia, julkalendrar och bak av olika slag. Jag ska jobba en hel del också men jag hoppas det inte blir allt för stressigt. Jag är så trött på stress.

Här kommer lite bilder från helgen. Vi firade lilla jul och första advent och var ut på stan, handlade lite julklappar och träffade både tomtar och den katalanska Tio de Nadal, som ger julklappar till barnen. Juni var både lite blyg för tomten och i extas!

Tänk på mig i luften imorgon. Det ska bli intressant att se hur det går att flyga med Hjalmar nu som knappt vill sitta still två minuter i famnen…minns den här tiden med Juni. Det är den svåraste när det kommer till att resa. Men också super supergullig så klart! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s