Om Liz

Hej! Mitt namn är Liz och jag frilansar som journalist, skribent och digital copywriter. Människor och deras historier ligger mig extra varmt om hjärtat. 

Sedan en tid tillbaka bor jag både i Barcelona, där min man kommer ifrån, och på Åland, där jag är född och uppväxt. Tillsammans med min man och Juni, 4 år och Hjalmar, 1 år för jag ett pendlade liv mellan norr och söder, olika språk och kulturer. 

Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med saker som inspirerar mig, tankar, min passion för kultur, mat och resor och annat jag berörs av och tycker om. I år får ni även följa mig i mitt romanprojekt. 

Varmt välkommen hit till mig! För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på liz.lindvall@gmail.com. Följ mig på Instagram @liztigt.

6rDHhYqg

 

2 thoughts on “Om Liz

  1. Är en gammal 72 årig och vithårig man i sina bästa år, för det tycker man, min bästa tid är nu. Bor i Sverige med stuga på Åland, Finström, och läser förståss Åland. Att jag numera kollar din blogg beror på att jag läste en glugg ( tror jag det var) om att “Sardinerna är godare på Sardinien”. Den texten skall du va stolt över, hoppas du också menar vad du skriver. För mej var det stor glädje att läsa, och läsa om igen och fundera, jag både log och var eftertänksam. Tack!

    • Hej Sune och tack så mycket för din kommentar. Jag blir alltid så glad att höra från bloggläsare och även tidningsläsare. Ibland vet man inte om någon överhuvudtaget läser ens krönikor. Vad roligt att du tyckte om dem med sardinerna. Jag menade varje ord. Hoppas du har en fin sommar och att du även i fortsättningen får glädje ut av det jag skriver här på bloggen eller någon annanstans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s