Jobba med mig

Jag jobbar som frilansjournalist, fotograf och digital copywriter och skriver för olika reseföretag, dagstidningar, webbtidningar och månadsmagasin i Finland och Sverige. Mitt specialämne är Spanien. Jag skriver om spanska resmål, mat&dryck, kultur, litteratur, film, konst och politik.  

För jobbuppdrag och samarbeten kontakta mig på: liz.lindvall@gmail.com

scale_image-1

2 thoughts on “Jobba med mig

  1. Är en gammal 72 årig och vithårig man i sina bästa år, för det tycker man, min bästa tid är nu. Bor i Sverige med stuga på Åland, Finström, och läser förståss Åland. Att jag numera kollar din blogg beror på att jag läste en glugg ( tror jag det var) om att “Sardinerna är godare på Sardinien”. Den texten skall du va stolt över, hoppas du också menar vad du skriver. För mej var det stor glädje att läsa, och läsa om igen och fundera, jag både log och var eftertänksam. Tack!

    1. Hej Sune och tack så mycket för din kommentar. Jag blir alltid så glad att höra från bloggläsare och även tidningsläsare. Ibland vet man inte om någon överhuvudtaget läser ens krönikor. Vad roligt att du tyckte om dem med sardinerna. Jag menade varje ord. Hoppas du har en fin sommar och att du även i fortsättningen får glädje ut av det jag skriver här på bloggen eller någon annanstans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s