Inspiration

Jag har som plan att få i mig lite inspiration varje dag. Jag tänker det ska ska lugna ner alarm-stadiet i kroppen och blåsa bort stressen. Därför ställde jag mig och gjorde spökmuffins till Junis Halloween-konsert på musikinstitutet igår. Man kan tycka att det är just sådant saker jag borde undvika att göra just nu. Petiga saker som tar tid. Men det gjorde mig glad. Och Juni och Hjalmar var så peppade på att hjälpa till. En liten stund kände jag inspirations-kicken. Ett flow. Flöde. Ibland tänker jag att jag borde jobba med mat istället för med ord. Eller i alla fall kombinera de två sakerna på något vis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s