Hej på er! Hur har haft det? Jag känner att jag precis kommit in i rutinerna igen efter ledigheterna. Det var inte heller så länge sen vi kom hem från Barcelona, där vi var över nyår och trettondagshelgen. Trots pandemin, oro, rädslor, test och restriktioner var det så himla fint att vara där och se alla.

Här är några bilder från vårt fredagsmys där sista helgen innan vi åkte hem. Vi befann oss i våra gamla kvarter, lekte i parken, fikade och åkte sedan hem till Noemi och Sofia där vi fick pizza och cava. Då kände jag mig så lycklig. Att liksom få ha vardag där igen och vara med våra vänner. Att få känna att livet där och vännerna finns kvar. Trots avståndet. Det är viktigt för mig.

Nu när vi är tillbaka här hemma igen, ler jag åt minnet. Det ger mig energi. Och jag kan på något konstigt vis nästan njuta ännu mer av livet här, för jag är påfylld av det som de andra livet också ger mig. Det verkar som jag behöver bägge två för att vara hel.

Det jag mest slogs av när vi var nere där över nyår och trettondagshelgen var ljuset. Och vet ni, nu börjar jag tycka att det ljuset även börjar synas här.

Det finns hopp. Vi går mot ljusare tider. Jag känner det.

Leave a comment

I'm Emily

Welcome to Nook, my cozy corner of the internet dedicated to all things homemade and delightful. Here, I invite you to join me on a journey of creativity, craftsmanship, and all things handmade with a touch of love. Let's get crafty!

Let's connect