Jul hemma

Hej på er! Nu är vi hemma på Åland! Jag, Juni och Hjalmar. Så skönt! Vi kom redan förra tisdagen men vi har haft så fullt upp sedan vi kom att jag inte ens hunnit uppdatera här.

Resan gick i alla fall bra och det känns så himla mysigt att få vara här hemma nästan hela december och julmysa. Imorse låg snön på marken och Juni var så himla glad. Hoppas inte allt regnar bort sen.

Jag har fortfarande mycket jobb som ska göras innan jag kan ta jul på riktigt men i alla fall på onsdag har jag tänkt ta helt ledigt och fira lucia som är en av mina favoritlagar på året. Så många minnen och nostalgi blandat med ljus och sång och en speciell stämning.

Annars överlag är jag allt för stressad än vad som är sunt och bra. Jag skriver och jobbar på kvällar och helger och längtar så mycket efter tid att bara vara och sitta i soffan och egentligen inte göra någonting.

Jag hoppas jag får den tiden i jul. Det är nog de jag allra mest önskar i julklapp. Ledig tid! Och tid för att sova.

Kram på er! Vi hörs mer här i veckan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s