En utflykt upp i bergen, baby-yoga, munkar och till sist lite sol

I fredags bestämde jag mig för att ta hissen upp till mitt kontor på Blitz. Jag har inte varit dit sedan november och det var roligt att få visa upp Hjalmar för dem. 

Alla blev helt galet förälskade så klart!😉 Det är så lustigt för hemma på Åland tyckte många att han liknar en spanjor och här säger alla att han ser ut som en Viking. Det säger en hel del om perspektiv överlag och om vilka glasögon man har på sig när man tittar.

Efter besöket gick jag ner en trappa till mitt yogaställe. Dit har jag inte heller varit sedan i november och det var så roligt att träffa de andra gravida som också fått barn. Hjalmar stortrivdes på mamma/baby-yogan och jag fick ett sådant skönt lugn inuti. 

Följande dag på lördagen packade jag och Edu barnen in i bilen och körde upp i bergen ungefär en timme ifrån stan. Där bor Edus pappas kompis Joan och vi blev bjudna på en lång lunch med ost, korvar, skinka, cannelloni och grillat lamm. Så mysigt och gott. 

Sedan åkte vi till Edus pappas grav som ligger mitt ute i skogen på ett ställe där han älskade att jaga. Jag försökte förklara för Juni att farfar bor uppe bland stjärnorna på himlen men hon undrade så varför han inte kommer ner. Hur förklarar ni andra sådant? 

Följande dag på söndagen slappade vi inomhus hela morgonen och hade det så lugnt och skönt. 

Amningsdags. 

Det var ju Valborg och fastän vi varken firade med studentmössa eller brasa så bestämde jag mig för att laga munkar enligt min mammas recept. 

Mums! Mums! 

Det regnade nästan hela dagen men när det var uppehåll gick vi ut till parken 

Och sedan till en matmarknad med närproducerade och ekologiska varor som varje år hålls vid Triumfbågen och Ciutadella-parken.

Det var grönt och fint

och en massa picknickfiltar överallt. 

Juni ville lyssna på de som spelade trummor 

Och se på de som dansade. De ville jag med.

Igår var det sedan söndag och jag kunde inte fatta att vi ännu var lediga en dag. Så skönt! 

Jag började dagen med en riktigt lyxfrukot med körsbär, mandariner och ostmackor med gurka och tomat och gräslök på. 

Sedan packade vi en picknickkorg och gick ut. 

Äntligen lyste solen så skönt. 

 Vi bara njöt!! Och vet ni nu är det här lilla sparven 3 månader gammal. 

Tänk! ❤️ 

2 thoughts on “En utflykt upp i bergen, baby-yoga, munkar och till sist lite sol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s