Kort vecka 

Godkväll! Alltså vad lätt det är att tappa bort dagarna när man börjar med en ledig måndag, men åh så skönt. Imorgon är det redan onsdag och snart helg igen. 

Jag är ju mestadels mammaledig men ändå. Det är så mysigt på helgerna när vi är hemma bägge två med barnen. Dessutom får jag mitt sömnbehov tillfredsställt lite grann när Edu kan ta Hjalmar och Juni på morgonen. 

Denna helg blir dessutom extra speciell för vi får finbesök. På torsdag kommer Heidi, Björn, Mirjam och Siri hit och det ska bli så kul. De har ännu inte träffat Hjalmar och jag ser så framemot att bara mysa och äta gott. 

Nu hoppas jag bara på sol. Det har varit rätt så ostadigt väder här de senaste dagarna men det lovar bättring. Det är helt galet men jag får så dåligt samvete när folk kommer hit hemifrån och det regnar. Som om det är mitt fel eller som om jag sysslar med falsk marknadsföring. 

Hoppas ni alla har en fin vårvecka. Denna vecka är planen att vara aktiv här inne så vi ses snart igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s