Glad Valborg!

Hej på er! Hoppas ni har en fin Valborg. Jag och Juni bakade munkar igår och nu på eftermiddagen har vi varit hem till fina Maria, Dersu, Elna och Amanda och firat och fikat.

Edu är ledig imorgon efter som det även är en röd dag här, men jag ska jobba tyvärr. Vill behålla flytet jag har i skrivande just nu och inte komma efter. Det är det värsta jag vet rent jobbmässigt, att springa med andan i halsen för att hinna bli klar innan deadline.

Annars har jag inte så stora planer i veckan. Jag behöver klippa min pannlugg och har ännu inte fixat klart allt på balkongen som jag vill ha gjort men det börjar bli riktigt mysigt. Jag ska visa bilder sen. Hoppas ni alla haft en fin valborg. Kram! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s