Nu blommar sommaren!

Hej på er! Jag måste bara visa er några bilder från helgen! Det var som om sommaren plötsligt slog ut och mitt i allt kändes det som midsommar här. Sol, varmt och blommor precis överallt! Vi var ute hela tiden och åkte till allt det gröna en bit utanför stan.

På kvällarna var barnen så trötta av sol, sommarluft och allt spring och även vi stupade i säng med en skön fysisk trötthet i hela kroppen.

Nu är de måndag och jag sitter och jobbar på ett kafé. Rutiner och vardagsliv igen men fräknarna på näsan påminner mig om lugnet och all sommarglädje i helgen.

I veckan ska jag skriva en hel hög med researtiklar, en guide med Barcelona-tips, göra matsidor, fira Sant Jordi, böckernas och rosornas dag som är idag, avsluta artikel-serien #metoo-och nu? som jag gjort för Ålandstidningen, skriva ut fler lördagsporträtt som jag har på lager, jobba med en Audio-guide som jag gör för Ålands kulturhistoriska museum, gå på bild och form med Juni, fixa allergi-mediciner, göra i ordning vår balkong och vara ute och njuta och röra på mig så mycket som möjligt tillsammans med finisarna. ❤️

One thought on “Nu blommar sommaren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s