Rutiner, en jobbhög och ett födelsedagskalas!

God morgon på er! Måndag och en ny vecka.

Jag har tagit mig till ett kafé och försöker kära igång med veckans planer. Vi är alla här fortfarande lite hostiga och snuviga men det känns ändå som vi är ute på andra sidan av influensan. Så skönt!

Nu ser jag framemot att köra igång med det vanliga livet igen, komma in i rutiner, kanske gå och träna en dag och boosta immunförsvaret med massa frukt och grönt.

Mogna citroner hänger från träden här och fruktaffärerna är fulla av mandariner, apelsiner och grapefrukter så det gäller att passa på. Det är precis just nu som alla citrusfrukter är som godast.

I veckan ska jag skriva en massa resereportage, intervjua en tjej från Åland som driver en farm tillsammans med sin man på Nya Zeeland, skriva ett personporträtt med en musikalisk kille som söker sig fram i livet, blogga, sätta ihop en lista med restaurangtips från Barcelona, hänga med barnen så mycket som möjligt ute i solen, lunch med fina vänner och baka till Hjalmars kalas.

Han fyller nämligen ett år om en vecka och på lördag ska vi ha kalas! Jag kan knappt fatta det! Att ett år redan har gått. Han håller på bli så stor. Nu går han till och med flera meter! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s