Nyår i Barcelona och resan dit

Dagen innan nyårsafton började vi vår 15 timmar långa resa från Åland till Barcelona. Först med färjan över till Kapellskär, sedan buss till Stockholm, sedan flygbussen till Arlanda, sedan flyget till Barcelona, sedan flygbuss till centrum och sedan metron hem till oss, eftersom vi inte fick tag på en taxi med två barnstolar. Vi steg upp fem på morgonen på Åland och kröp i säng i lägenheten i Barcelona klockan tio på kvällen.

Här hade vi tagit oss till Stockholm och slagit oss ner på Espresso house på Cityterminalen för en liten paus. Vår au-pair Hanna var också med. Sådan lyx för mig, som brukar resa ensam, att vara tre personer på två barn!

Till min och Junis stora glädje hade vi lite tid över och Carro kom och hängde med oss en stund. Så roligt att se henne och Johan. Vi har inte setts på så länge och jag saknar henne alltid. ❤️

Juni var så nöjd för hon fick Frost-tatueringar av gudmor Carro och prövade dem lite överallt 😉.

Sedan efter en stund var det dags att flyga. Allt gick bra även om det var lite turbulens och jag höll min flygrädsla i schack men varken Juni eller Hjalmar sov på planet så framförallt Hjalmar var helt slut när vi kom fram och grät och gnydde av trötthet. Jag satte då honom i babybjörnen och bar honom så hela vägen hem, tätt intill. Det hjälpte lite grann i alla fall.

I Barcelona tar det ofta ganska lång tid innan bagaget kommer, speciellt eftersom vagnen ofta kommer till ett annat band som specialbagage. Men vid det här laget är jag bara så lycklig över att ha landat och vara välbehållen att jag har överseende med det mesta. Här igen var det också så enkelt när vi var tre. Edu lyfte bagaget från vagnen, jag bar på Hjalmar och vaktade väskorna och Hanna sprang på toa med Juni. Det är när jag är ensam och ska göra alla tre grejer på samma gång som de är klurigare.

Hur som helst var det sedan så skönt att kliva in i lägenheten. Oavsett var i världen du bor och även om du har två hem i olika länder så är det så skönt att krypa ner i din egen säng och packa upp grejerna. ❤️

One thought on “Nyår i Barcelona och resan dit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s