Sömnbrist, gos, sömnbrist, gos och lite jobb däremellan

Se, är man världens sötaste, eller? Jag vet att jag är totalt icke objektiv men är så där kär så jag bara vill ta och visa bilder hela tiden. Ni får säga till om det blir tröttsamt! ☺️

I dag är det fredag och jag har just varit ut en sväng för att skriva lite men Hjalmar bestämde sig för att hoppa över sin förmiddagsvila så det blev en kort promenad och lite matinköp inför helgen istället. 

Så här såg jag ut i onsdags i en ny klänning från Zara. En liten present till mig själv. Blir så nöjd när jag hittar en klänning med knappar som jag kan amma i. Mina vanliga klänningar hänger liksom lite sorgset där i garderoben och väntar på mig. 

Jag är rätt så sliten nu. Jag minns att det var likadant med Juni. Första månaderna med sömnbrist går bra. Det är som om man är hög på hormoner, men nu efter tre månader har jag gått in i någon slags vägg. Dessutom vaknar Hjalmar mer ofta på nättern. Ibland på morgonen vet jag inte hur jag ska komma upp ur sängen, men en kram från dessa två finisar gör ju sist och slutligen allt möjligt. Den här bilden är från förra söndagen när vi firade morsdag. Sådana dagar känns fortfarande så overkliga för mig. 

Sommaren har verkligen kommit till Barcelona nu. Det är inte bara solen som är varm utan även luften på kvällarna. Den här tiden älskar jag! 

Juni med, vars favoritplats numera är i hängmattan tillsammans med Nora och ibland Hjalmar. 

Hoppas ni alla har en fin fredag! ❤️

Min plan denna helg är vila, vila, vila. Vi får se om jag får till det! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s