Ett litet livstecken…

Hej! Jag är ledsen för dålig uppdatering här på bloggen. Jag hade några intensiva dagar med gravidkontroller, intervjuer, deadlines och andra jobbmöten innan jag och Juni i går flög ner till Barcelona, så jag har tyvärr inte hunnit skriva förrän nu. 

Hela familjen är med och Juni är så glad så hon bara studsar fram. Jag med! ❤️ Idag tog vi med gänget på en lång tapasrunda med ostar, cava, skinka, korvar, en massa pinxtos och sedan italiensk glass på det.  

Imorgon fyller pappa år, så då får vi se vilka  läckerheter som väntar. Hoppas ni också har fina dagar. Nästa vecka uppdaterar jag som vanligt igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s