La Familia

img_3050I onsdagskväll landade vi som sagt här i Barcelona tillsammans med hela familjen. Vi var ett stort gäng som ni kan se! Så himla härligt!

img_2928

img_2939

img_3051

img_2934img_3058På torsdagen när alla hade fått vila ut så tog jag med dem på en tapasrunda till mina favoritställen. Det blev baskiska pintxos så klart, cava, skinka och goda ostar.

img_3052

Edu var tvungen att jobba, men smet lite tidigare därifrån och kom till en av restaurangerna. Det gjorde mig så glad. Vi har inte setts på två veckor och fastän vi vet att detta är priset vi får betala för att ha våra liv i två olika länder, så kan det vara tungt ibland.  Speciellt när man är gravid…;)

img_2949

Kvällen avslutades sedan på vårt stamhak Morrysom i Gracía där vi bor. Lokalen är varken mysig eller speciell. Men de har goda, klassiska tapas för en billig peng och servicen är superbra.

Det är nog det bästa med Spanien att det är så billigt att äta ute i jämförelse med hemma. På Morrysom betalade vi inte mer än 13 euro per person för tapas, vin, öl, kaffe och allt. Superbra för vår familj, eftersom vårt största gemensamma intresse just är god mat! Det är så lustigt för på nästan alla bilder jag tittar på från helgen så äter vi! Hihi!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s