Så ser min höst ut? 

Beskriv din höst i tre ord? 

Gravid, njuta av vardagen och jobba på. 


Och lite mer ingående

Av naturliga skäl kretsar mycket kring graviditeten. Nu när magen är större och pyret där inne sparkar är jag mer medveten om den och jag kan njuta mer. Varje spark tar liksom bort oron lite grann. 

Och jag försöker även njuta av det vardagliga livet så mycket det går. Junis kramar, sol i ansikte, en god frukost, utsikten från mitt kontor, den vackra hösten här hemma på Åland, middagsprat med Edu, frukostprat med mamma och pappa osv. 

Och så försöker jag jobba på och undan så mycket det går inför bebistajm! 😉 

Vad är det bästa/sämsta med hösten 2016?


Bästa: Att jag har världens finaste tvååring och snart ska få en till person i mitt liv som jag kommer att älska helt galet mycket! 

Sämsta: Att världen är så orolig. Att det finns så mycket hat och att Trump kan bli USA:s president. 


Hur höstmyser du? 

Tar varma bad, köper hem vackra blommor och unnar mig fotbehandlingar och god mat. Lyssnar mycket på melankolisk musik, klär mig i höstiga färger, tänder ljus, dricker en massa te, plockar in höstlöv, pratar mycket med kompisar på telefon, ser någon mysig serie, läser bok innan jag lägger mig på kvällen, bakar, går runt i yllesockor och tar långa promenader i friska luften! 

Hur ser din höstoutfit ut? 


Utsläppt hår med någon lock eller fläta eller vanlig hästsvans, mjuka och sköna gravidklänningar och till det och någon rolig detalj. 

Vad har du på TO-DO-listan just nu?

Sockerbelastningsprov nu på morgonen, göra två intervjuer, skriva två porträtt, en krönika och en researtikel, möte med barnmorska, tid hos gynekolog, köpa en present…osv. 


Bästa musiken för regniga dagar? 

Den här spellistan

Vilken serie rekommenderar du att följa?

Chefs table på Netflix. Det handlar om kockar, mat och passion! Jag och Edu är helt fast! 


Vilken är din höstigaste maträtt? 

Här ser ni pasta vongole som puttrar. På hösten blir det rätt så mycket pasta eftersom det är lättlagat och så gott. Men när jag har tid gillar jag att göra långkok, grytor och äppelpajer till efterrätt. 


Var hänger du helst på helgerna? 

I Åsa och Stefans kök, ute i skärgården, bland alla höstlöv, hemma i soffan hos mamma och pappa, på ett kafé med vänner, i en biosalong, i min säng, på en mysig restaurang eller någonstans på Costa Brava om vi är i Barcelona. 

Har du någon inplanerad resa för den närmsta framtiden?

På onsdag nästa vecka åker jag och Juni till Barcelona men även resten av familjen. Mamma och pappa, Renee, Christian, Otto, Axel, Åsa, Stefan, Malva, Melker och Olle. Det ska bli så kul!


Hur förbereder du dig inför vintern? 

Jag försöker vila och ta hand om mig så mycket som det går. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s