Bröllop i Barcelona

IMG_4085IMG_4090I lördags hade jag, Edu och Juni den stora äran att vara bjudna på bröllop när våra kompisar Samuel och Iolanda skulle gifta sig. Det var en så himla fin och avslappnad fest i en grönskande park i Montjüick i Barcelona.

Alla hade med sig sin egen picknickfilt, mat och dryck och sedan hängde vi i gräset, åt gott, pratade och hade det skönt. Ville bara visa er hur fina de var. Imorgon ska ni få se alla bilderna. Eller i alla fall ett urval av dem. Jag fotade som en galning…;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s