Supergod limonad

Åh, vad jag är sugen på citrusfrukter nuförtiden! I Gracía i närheten där vi bor finns det ett mexikanskt ställe som gör den mest underbara limonaden på limefrukter. Recepet är hemligt, men den här är min egen version som nästan smakar likadant.

Det här behövs: 

2 dl vatten + 1 dl socker

1 liter kolsyrat vatten

Saft av 4 lime

2 lime i tunna skivor

1, krossad eller i bitar

Gör så här: Koka upp 2 dl vatten. Lägg sockret i botten av en kanna. Häll varsamt det heta vattnet och rör så att sockret löser sig. Låt kallna. Pressa citroner eller lime och häll i saften. Lägg i citrusskivor. Häll till sist i mineralvatten och is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s