Min guide till Barcelona

I senaste numret av resemagasinet RES har jag skrivit en stor Barcelonaguide med mina allra senaste och bästa tips när det gäller hotell, restauranger, barer, shopping och saker att se och göra i stan.

Här är ett litet smakprov: IMG_0449

IMG_0451IMG_0444

IMG_0445Hela reportaget hittar ni i numret som är ute i butikerna just nu. RES går tyvärr inte att få tag på Åland eller i Spanien, men ni kära bloggläsare som bor där eller här och är sugna på Barcelonatips kan få ta på tidningen via appen Readly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s