Feliz Sant Jordi

IMG_0946

I natt sov Juni från 19-06 och vaknade bara tre gånger och jag sov från klockan 23 till 05 utan att vakna överhuvudtaget. Alltså sex timmar i sträck!!! Jag vågar knappt tro det är sant. Så underbart fantastiskt är det.

Och den här dagen bara fortsätter på topp. När jag i morse kom ut från min yogaklass väntade Juni och Edu på mig utanför med röda rosor. I dag firas nämligen högtiden Sant Jordi här i Barcelona. Sankt Göran med draken är Kataloniens skyddshelgon och enligt legenden växte röda rosor ur blodet från draken som han dödade med sitt svärd. Därför ger man rosor till varandra idag. Och även böcker eftersom 23 april är den internationella världsbokdagen.

Som sagt, det är en väldigt fin dag i dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s