My thursday in pictures

IMG_0940
07.45 I går vaknade jag som sagt klockan 05.00 och insåg att jag hade sovit sex timmar i sträck! Första gången på över nio månader. Med lätta och väldigt glada steg gick jag iväg på ett yogapass.
IMG_0944
09.30 Efter passet kände jag mig både avslappnad och fylld av energi. Så här ser det ut på mitt yogaställe. De har nyligen flyttat och det ligger nu ännu närmare där jag bor. Så praktiskt och skönt.
Processed with VSCOcam with c1 preset
IMG_1440
IMG_1421
IMG_1412
IMG_1441
Som jag berättade i går väntade Edu och Juni på mig utanför med varma kramar. Vi gick tillsammans hem och såg på vägen en massa rosor och böcker till försäljning. Det här med Sant Jordi och internationella världsbokdagen är en väldigt fin tradition, tycker jag.
IMG_1422
10.00 Sedan gick jag till Mamas café i Gracia för att jobba. Edu är nämligen hemma med Juni varje onsdag och torsdag och då har jag mina arbetsdagar.
IMG_1430
12.00 Två timmar senare när jag skrivit några reseguider var det dags för amningspaus och Juni och Edu kom och mötte mig i Gracia.
IMG_1432
12.30 Sedan gick jag till ett annat kafé för att jobba vidare med ett personporträtt om en pilot som jag håller på att skriva.
IMG_1439
14.00 Sedan var det dags att gå hem för att äta lunch tillsammans med Edu och Juni. Träden är så vackra nu
IMG_1434
och överallt på gatorna såg jag spår av alla rosorna.
IMG_1446
15.00 Efter lunch bestämde jag mig för att stanna hemma och jobba
IMG_1444
i mitt lilla kontor som jag har hemma i lägenheten.
17.00 Jag hann skriva klart porträttet och stängde sedan kontoret för dan för att gå och handla. Därefter ställde jag mig i köket och lagade mat men det har jag tyvärr ingen bild på. Vi skulle nämligen ha middagsgäster…
IMG_1453
Min vän, förra kollega och rumskompis Tone är på besök i stan tillsammans med hennes kille Niklas och det blev en väldigt mysig kväll med mycket gott och prat. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag älskar när mina olika världar möts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s