Our wedding cards

IMG_0937
IMG_0939Det var någon som undrade hur våra inbjudningskort till bröllopet ser ut så här kommer en Iphone-bild på dem. Varken jag eller Edu ville ha vita kort med en massa hjärtan på utan något enklare, personligare och mer oss, därför blev vi så glada när vi hittade dessa i vintagestil på Etsy. Jag är speciellt förtjust i färgerna och att de känns lite som något ur Mad Men. Det är en tjej i USA som heter Julie som trycker dem hemma hos sig. Vi hade kontakt via mejl om hur många och vad det skulle stå på korten. Allting gick otroligt smidigt och det var inte ens speciellt dyrt. Här kan ni hitta fler i andra och liknande stilar.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s