Healthy sunday breakfast

I söndags blev jag bjuden hem till Kerstin och Victoria på lyxig frukost. De har nyligen flyttat till en ny lägenhet som är så himla fin, ljus och mysig. Jag blev alldeles till mig över att taket är så högt och att de har inte bara en, utan två balkonger med snirkliga räcken. Victoria, som jag alldeles nyligen lärt känna, är dessutom en fena på att laga mat och eftersom hon tycker om olika typer av superfood fick vi smaka på goda smoothies, frön och bär. Allra bäst var den här gröten som hon bakat i ugnen med bananer. Mmm…Om ni vill få mer inspiration kan ni följa Victoria på Instagram

One thought on “Healthy sunday breakfast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s