Fyra saker som inspirerar mig just nu

Hanna och Amanda 

WidellSchulman

Det tog ett tag innan jag började lyssna på Amanda Schulman och Hanna Widells podd Fredagspodden, men nu är jag helt fast. När jag lyssnar på dem känns det som om jag sitter med Åsa någonstans och vi bara babblar om allt möjligt. Och efteråt känner jag mig på superbra humör. Ett perfekt sätt att börja helgen på.

Yogainspiration på Instagram

Skärmavbild 2015-03-13 kl. 11.15.42

Jag följer yogainspiration på Instagram och förutom att jag blir peppad på att yoga så får jag läsa lite visdomar likt denna varje dag som ger energi.

Allvarligt talat 

3239348_2048_1152

Jag har börjat lyssna på programmet Allvarligt talat i P1 (efter att jag fått tipset via Underbaraclaras blogg) med bland annat författarna P.O Enquist och Lena Andersson. Och jag tycker det är ren och skär njutning att lyssna på dem när de svarar på lyssnarnas frågor som: Finns den rätte? Varför tycker vi det är viktigt att leva ett långt liv? Kan man bo på två olika ställen och känna sig hel som människa? Osv….

Min vän Lina 

img_8854

Min fina, kloka och härliga vän Lina har startat ett eget bolag Lina Sandell Ab och erbjuder från och med nu konsulttjänster inom administration och organisation. Häromdagen när jag lade på luren efter att ha pratat med henne hade jag två nya idéer i huvudet och ett boktips med mig i bagaget. Det är så roligt att vi bägge två numera är egenföretagare. Hon inspirerar mig så med sina tankar, idéer, ambitioner och engagemang och det får mig att tänka på att våra vänner ofta är våra allra bästa inspirationskällor. Inom alla områden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s