Vill ni hyra vår lägenhet i Barcelona i sommar?

Bild 2015-03-12 kl. 08.55 img_8172 img_1649-1

img_1642-1Är ni sugna på att åka till Barcelona i sommar? Vi hyr ut rum för en billig peng i vår lägenhet i Gracia från och med början av juni. Det går även att hyra hela lägenheten ifall ni hellre vill det. Under julimånad är vi även intresserade av utbyten veckovis eller för hela månaden, ifall någon har hus/sommarstuga/lägenhet på Åland som vi kan bo i medan ni roar er i Barcelona.

Vår lägenhet har ett stort vardagsrum, balkong, tre mindre sovrum och ett litet men fullt utrustat kök. Den ligger i stadsdelen Gracia mitt emellan Parc Güell och Sagrada familia. Med metron tar det tio minuter till centrum ( Plaza Catalunya).

Hör av er till mig på liz.lindvall@gmail.com ifall ni är intresserade, så berättar jag mer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s