Four things that I want right now

Mer forskning om PMS
Jag och så många vänner med mig lider av PMS, men väldigt länge har man tyvärr bara ryckt på axlarna åt det och kallat det kärringsjuka eller något liknande. Eller till och med skrattat åt det och sagt att kvinnor är hysteriska.
Nu börja äntligen forskare komma på vad det beror på. När ägget inte befruktas och guldkroppshormonerna börjar brytas ner bildas olika restprodukter, som till exempel allopregnanolon som man tror att de som lider av pms i mer eller mindre skala är extra känsliga för. En första studie har gjorts men nu väntar man på en andra och på mer pengar. Det är nämligen svårt att få ihop tillräckligt. Av någon konstig anledning är inte investerare så intresserade. Trots att halva befolkningen någon gång i sitt liv kan komma och lida av det här.

Mer oktober 

mia-oktober-14-940x350

Min kompis Anna Karlssons smycken. Varje gång hon lägger ut något av sina alster på instagram eller Facebook, så blir jag lika imponerad. Jag vill ha typ allt! Bilden är från hennes hemsida www.oktober.ax där ni hittar fler fina saker. Och fotat har bästa Tiina Tahvanainen gjort.

Mer Yoga-girl 

IMG_6933-400x600

Jag är en av alla dem som blivit smått förälskad i yoga-girl och hennes positiva pepp på instagram och vill ha samma energi och sunda liv som hon. Hennes bok ”Yoga girl” är även värt att ta en titt i. Den inspirerar med råd som dessa som det kan vara bra att bli påmind om ibland:

Gör ditt bästa. Det är alltid nog.

Tillåt dig känna.

Älska det som är. Döm inte. Sätt inga etiketter. Älska. Bara älska.

Gör ingen illa- men ta ingen skit!

Bilden kommer från hennes hemsida.

Mer citronvatten

Morning-Drink-Hot-Water-Lemon

Jag börjar dagen nuförtiden med det en kopp varmt vatten med citron kan inte få nog av det. Känns så fräscht och som en bra start liksom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s