New start

Julen varar lite längre här i Spanien i och med att det är de tre vise männen som kommer med julklappar i januari. När vi kom hit till nyår var julhandeln i full gång och alla juldekorationer som finast. En konstig känsla men också en rätt så avslappnad julstämning vilade över stan.

Ofta är det så svårt att ta in saker i stunden. Ni vet som när man ligger i badkaret och verkligen försöker slappna av. Pressen blir för stor och till slut bara svettas man och vill upp därifrån. I alla fall händer det ofta mig.

Nu när vi kom ner hit var all julpress som bortblåst. Vi hade ju liksom redan firat jul. Och plötsligt kunde jag ta in alla julbollar, granar, ljus och musik på riktigt. Så här såg det ut när vi tog en promenad genom stan:

IMG_0814

IMG_0788

IMG_0789

IMG_0793

IMG_0795

IMG_0796

IMG_0801

IMG_0792

IMG_0806

IMG_0809

IMG_0810

IMG_0813

Och nu är jag, som sagt, färdigt med julen. Det är dags att vända blad! Att börja ett nytt år! Jag känner verkligen det!
Jag vill börja på ett nytt år, ta an nya utmaningar och fortsätta njuta av allt det lilla och stora i mitt liv. Jag vill ta hand om mig själv och dem runt omkring mig. Röra på mig mer, promenera, yoga. Boosta mig med härliga vitaminrika grönsaker och frukter. Fortsätta äta mer vegetariskt, prioritera bättre och så ofta som möjligt hitta lugnet inuti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s