Unpublished

bild 1-4

Jag har samlat på mig en hel del foton i mobil den senaste månaden. Här har  jag precis just kommit hem. Mamma och pappa varit och hämtat mig från flygplatsen och med på Rosella är Renee som varit till Sverige på en kurs. Jag blev så glad.

bild 4-2

Malva, Olle och Melker har varit till frissan och visar stolt upp sina frisyrer för mig.

bild 5-2

Jag åker över till vackra sommar-Stockholm

bild 4-3

Det är sjukt hett och jag ser till att besöka mina favoritplatser, som Mariatorget exempelvis

bild 3-4

och träffa bästa Carro så klart.

bild 2-4

Det blev några dagar på sjukhuset

bild 3-3

och när jag kom ut därifrån bjöd Åsa mig ner till dem för att äta åländska kräftor!!! Så, så gott! Det kändes plötsligt som augusti. Det var Stefans fina mamma Marianne som kommit över med dem för att pigga upp mig. Så snällt! Tack!

bild 5

Och den här bilden är från häromdagen. Nu är sängen bäddad och klar.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s