Apple blossom

Det skrivs ofta om hur vackert det är när körsbärsträden blommar. Turister vallfärdar till Japan och Kungsträdgården i Stockholm för att befinna sig rakt under träden när de söta blommorna slår ut. Jag tycker också om körsbärsblom, men jag älskar de vitrosa äppelblommorna som är så vackra just nu. De doftar så gott i skymningen. Jag vill bara borra ner näsan rakt ner i dem och lägga mig ner i en äppellund och titta på de vita bladen som singlar ner genom luften likt vackra snöflingor.

Dessa bilder tog jag i går kväll hemma i mamma och pappas trädgård. IMG_8791 IMG_8785 IMG_8784 IMG_8787 IMG_8790 IMG_8789

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s