On sick leave

Hej på er! Jag hoppas ni har det bra. Jag ligger inne på sjukhuset. Inte för att bebisen är på väg, utan för att någonting trycker på så mitt hjärta slår lite konstigt. Nu kontrollerar dem det med en liten maskin. Jag är lite orolig, men försöker andas och bara vara. Förhoppningsvis är det bara busfröet inuti magen som ställer till det. 

Vi hörs när jag är hemma igen och på benen. 

7 thoughts on “On sick leave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s