Small Lucias

I går var det dags att uppträda tillsammans med en massa små lucior, tomtar och pepparkaksgubbar i en liten kyrka i stadsdelen Sans. En svensk präst från Mallorica kom hit och höll i gudstjänsten, vi sjöng Nu tändas tusen juleljus och efteråt drack vi glögg och åt pepparkakor. Det var nästan precis som när jag var liten. Så fint!

Efteråt sprang jag och Edu runt på stan och letade julklappar. Mitt mål var att allt jag köpte antingen skulle bidra på något sätt till välgörande ändamål eller var gjort av ekologiskt/miljövänligt material och det gick. Jag fick ihop det, vilket känns jättebra.

Nu bär det hem till Åland för att fira jul. På riktigt! Vi syns och hörs därifrån!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s