Lucka 16; Berätta om det bästa köpet i mitt liv

Det här tycker jag är en väldigt svår fråga. Första av allt äger jag väldigt få saker och inget stort som ett hus eller en lägenhet eller så. För det andra så är det väldigt få saker som känns Wow! Jag menar, det är ju ändå bara saker. Visst är det vissa klänningar som jag tycker extra mycket om, men jag skulle ju inte dö om jag var utan dem.

Så jag tror mitt svar måste bli; Mina resor. Alla biljetter jag köpt till alla möjliga platser i världen. Jag ångrar inte någon av dem och är väldigt lycklig över erfarenheten som de resorna har gett mig, även om jag varit rätt så fattig på grund av dem. För jag skulle inte vara samma person utan dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s