Lucka 14 och 15

scale_image

14. Vad hade du på dig ifjol den här dagen?

Kläder hjälper mig alltid in i rätt stämning. Därför satsade jag på en riktig julig tröja i fjol med paket snöflingor och allt. Den är från Beyond retro och kostade en tia.

bild172

15. Berätta om din favoritmaträtt

Jag är galet förtjust i fois gras och allra bäst serverar dem den på favoritrestaurangen Can Dolc i Girona här utanför Barcelona. De tillagar den med rostat bröd, valnötter, ruccola-sallad och husets äppelmarmelad. Det är helt sjukt, jag tröttnar aldrig…så gott så gott är det att jag ibland kan jag gå runt och riktigt längta efter att äta det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s