Hemmajobb, vardagslycka och hopp om vår

God morgon! Vill bara titta in här och säga ett snabbt hej. Denna vecka är det fullt upp med förberedelserna inför Kastelholmssamtalen på måndag nästa vecka. Jag har hållit på kämpa med en intervju med Jan Eliasson som jag varit så nervös över, men nu har jag fått ok från honom, så nu får vi bara hålla tummarna att tidningen som ska publicera den ska gilla den.

Jag jobbar hemifrån idag. Igår var jag på jobb. Jag och min nya kollega och vän Mirjam köpte en sallad och åt tillsammans ute i solen. Sedan tog vi en kaffe från Totte på hörnet. Sådan vardagslycka för mig, att få träffa en annan människa och småprata lite.

Nu är det tända ljus, musik i högtalarna och hemmakaffe som gäller med skummad havremjölk. Min vardagslyx. Imorse när jag steg upp halv sju hörde jag ända in i sovrummet hur fåglarna kvittrade utanför. Tänk, nu är våren här.

Här kommer två onsdagstips.

Jag är alltid på jakt efter nya serier. Och nu har jag och Edu fastnat i “Suburra” på netflix. Den handlar om den italienska maffian och det politiska livet i Rom och är rätt så våldsam, men jag är svag för maffiaserier och speciellt när den utspelar sig i nutid. Bäst är alla miljöbilder från denna fantastiskt vackra stad. I början är det rätt så många namn och personer att komma in i så ge serien några avsnitt, sedan är du helt fast.

Lana del Rey har släppt sitt sjätte album och jag blir nyfiken. Jag gillar hennes intima och lågmälda spår, med de poppiga tonerna i bakgrunden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s