Spana in Kastelholmssamtalen idag och eftersnack

Idag är det dags för Kastelholmssamtalen och eftersnacket som jag ska leda. Sen lovar jag er att sluta prata så mycket om jobb. Jag är lite nervös för hela programledarrollen men försöker hitta något slags inre lugn som jag hoppas ta med mig. Om ni vill får ni jättegärna spana in det. Allt går att se online. Kommer att kännas lite bättre om jag vet att det är er jag pratar till.

Slottssamtalet börjar kl.15.00 finsk tid och sen om ni vill se mig i eftersnacket är det klockan 16.15.

Här går ni in och tittar: https://www.facebook.com/fredsinstitutet/videos/1092753717894385

Ps! Är också så glad över att min intervju med Jan Eliasson nu är publicerad i dagens HBL. Här kan ni läsa den: www.hbl.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s