Torsdagsinspiration

Hej! Sista jobbdagen för veckan för mig idag. Att jobba 80 procent, trots att det verkligen svider i plånboken, är det bästa jag gjort på länge tycker jag. Jag tänker att alla egentligen borde få jobba 80 procent. Livet är så mycket mer balanserat med fyra dagar jobb och tre dagar hemmaliv. Önskar jag skulle ha råd att göra det i många år utan att bli helt ruinerad och utan att stå som en fattig, gammal pensionär sen.

I dag är det klippning av podd som gäller. Vi har spelat in en podcast med Isak Svensson, professor i freds-och konfliktkunskap vid Uppsala universitet, och han nu ska jag försöka sätta mig ner och få ihop de olika ljudfilerna på ett bra sätt. Tänkte jag skulle bjuda på lite torsdagsinspiration. Saker jag tycker är fina just nu.

Blanca Miró är en spansk influenser som jag följt ett tag på instagram. Jag älskar hennes lite halvgalna kombinationer av färger och mönster. Fastän jag inte går all in som hennes så inspirerar hon.

En annan med skön stil är ju Jenny Walton. Jag följer också hennes man Scott Schumans konto thesartorialist och jag tycker det är så himla fint att han alltid lägger ut så fina bilder av henne och skriver någonting fint. Äkta kärlek, liksom.

Sofia Wood inspirerar ju som alltid. Har ni sett den här citronkakan bakad på olivolja. Jag bara måste testa den i påsk!

På tal om påsk, så såg jag den här bilden på Elsa Billgrens instagram stories häromdagen. Ser ni påskris-kransen i bakgrunden på gardinen mellan de två fönstrena? En sådan vill jag ha här hemma i påsk.

Nu ska jag sätta igång och jobba. Ha en bra dag allihop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s