Tjuvkika in på mitt jobb

God morgon på er! Hur är det? Idag är jag inne på kontoret här på Fredis. Jag har haft flera vänner som varit involverad i olika projekt här tidigare, så när jag går upp för backen och öppnar dörren för att kliva in är det som om jag ibland blir påmind om gamla tider. Andreea, Ulle och Jenny. Röda läppstift och vintageklänningar. Det gör mig glad.

Idag sitter jag ensam här. Vi turas om att vara här en dag i veckan var. Resten av tiden sitter jag hemma och jobbar. Men jag tycker om att vara här, även om jag är ensam. Huset har en gammal själ och utsikten över Västra hamnen är magisk. Det är något speciellt med att få titta ut över vattnet varje dag.

Snart är det påsk. Jag längtar så efter det i år. Vill pyssla en massa med barnen och laga god mat. Ha en massa vårlökar i små vaser överallt och plocka in påskliljor.

Innan dess har jag superintensivt på jobbet. Den 29 mars arrangerar vi årets Kastelholmssamtal. Jan Eliasson och Björn Vikström ska prata om fred och medling – om hur man skapar fred. Och jag fixar med all information kring det. Spelar in och klipper poddar, fixar annonser, gör intervjuer, skriver artiklar och postar inlägg i våra olika sociala mediekanaler. Om ni vill se lite vad jag sysslar med där får ni gärna spana in vår hemsida: www.peace.ax och även vår Facebook och Twitter.

Och här är några bilder från kontoret, ifall ni vill tjuvkika. Visst känns det mer som ett hem?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s