Huvudvärk i paradiset

Jag har haft sådan huvudvärk den senaste tiden. Varje dag. Ibland mer eller mindre. Vilket verkligen har triggat igång min hälsoångest.

Jag har gjort olika undersökningar och de har varit bra. Men min oro för att det ska vara något allvarligt har gjort det ännu sämre.

Jag vet inte om det är stress över boken, flytten, nytt jobb osv. Om det är min Addison som spökar. Eller om det är tröttheten efter sömnlösa nätter i flera år som kommer ut nu när Hjalmar sover bättre.

Jag är bara så påmind om att hälsan är det viktigast. Alltid!

De senaste dagarna har jag varit mycket bättre vilket ger mig hopp om att det håller på att vända.

Tänker på alla som lever med kronisk smärta. Och skickar er all min styrka. ❤️

Här kommer några bilder från när vi var i Cadaquez i början av juni. Den byn, norr om Girona, alldeles intill den franska gränsen är min absoluta favoritplats utanför Barcelona.

Så mysig med alla vita hus och guppande fiskebåtar. Och havet närvarande överallt. Ett riktigt paradis. Tyvärr var huvudvärken riktigt illa när vi var där men det gjorde mig gott ändå, att bara få vara några dagar utan några som helst krav. Även om jag också satt och skev en hel del på boken.

Det regnade också en hel del, men det gjorde ingenting. Det var nästan skönt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s