Promenader, biobesök och nostalgi

God morgon! Hur har ni det? Det här morgonen började jag med att gå ner för backen till Sagrada Familia. Det är ungefär en 20 minuters promenad från där vi bor och i närheten ligger flera bra kaféer där jag kan sitta och jobba en stund.

Det är alltid en sådan konstig känsla att se Sagrada Familia. Första av allt för att jag alltid slås över hur den nästan reser sig upp från ingenstans men även för att jag minns så väl när jag besökte den för första gången.

Det var tillsammans med Carro, första gången vi var i Barcelona. Vi coachsurfade hos Edu och jag minns fortfarande hur det pirrade i min mage när jag såg honom stå och vänta på oss utanför. Hihi! Tänk, om jag hade vetat då att jag skulle komma att bo där bredvid och ha två barn tillsammans med honom. Och att vi på helgerna skulle gå och leka med barnen i parken framför.

Ja, livet! Det här gjorde vi i lördags och söndags:

Eftersom vi även bor i närheten av Parc Guell tog vi en promenad dit upp i lördags på förmiddagen.

Det var en solig dag och allt är så fint här nu med alla träd som slår ut och blommor överallt.

På eftermiddagen gick jag och Juni på bio för första gången någonsin.

Det var så himla roligt och mysigt. Känns som en helt ny fas att kunna gå med sitt barn på bio.

Vi såg en film som Grufal och Juni tyckte den var jättebra.

På söndagen började vi vår morgon med att måla ägg.

Både Juni och Hjalmar var helt inne i det och jag fick till och med dem att äta lite äggula efteråt, vilket är en bedrift.

Fyra dagar ledigt! Vad skönt det var. Jag älskar att påsken är så himla kravlös. Allt kändes så fridfullt på något sätt.

Äggen.

På eftermiddags gick vi sedan ner till stranden. Det blåste lite men solen var varm och Juni och Edu letade snäckor.

Medan Hjalmar försökte äta sand.

Jag blir så varm i hjärtat när jag ser de här två. ❤️

Jag tror vi alla längtar till sommarn nu. Juni grävde ner fötterna i sanden och sa att det var så skönt att känna sanden mellan tårna.

På vägen hem fick vi syn på ett swing-band och några som dansade Lindy Hop. Det dröjde inte länge innan Hjalmar var med och dansade.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s