Finbesök

Hej på er! Mamma och pappa var här hela förra veckan och det är därför det har varit så tyst på bloggen. Jag ville njuta allt vad jag kunde när de var här. Dessutom hjälpte de till med barnen och jag passade på att få jobb gjort.

Det var så himla mysigt att ha dem här i vardagen. Och Juni och Hjalmar var så exalterade. Jag tror det är viktigt för dem, som liksom jag lever i två världar, att ibland få se alla på en och samma plats och här hemma hos oss. Juni hoppade runt och skuttade när både mormor och morfar och farmor satt i soffan. Och pratade och berättade en massa saker på svenska och katalanska om vartannat.

Sedan såg vi till att äta massa gott, njuta av solen och ljuset och bara gå runt och titta på olika områden här i Barcelona. En dag strövade vi omkring i el Born, en annan i Eixample och en tredje längs stranden. Vi hade klara, fina dagar med mycket sol och blå, blå himmel.

Allra bäst var på onsdagskvällen när jag och mamma och pappa gick ut och åt middag på en ny restaurangfavorit här i Barcelona. Vi tog Hjalmar med oss i vagnen och det gick riktigt bra. Vi åt så sjukt gott och det var så skönt att bara sitta ner och bara prata med dem i lugn och ro.

Nu är det vanlig vecka här igen och jag kommer att blogga på som vanligt.

Hoppas ni alla har det bra! ❤️

2 thoughts on “Finbesök

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s