En fin vecka! 

Hej på er! Hoppas veckan har börjat bra! Min är riktigt fin… och på torsdag åker vi till Kroatien och på fredag fyller jag år. 😊

Det är 27 grader varmt här i Barcelona igen, jag har min kalender under kontroll, glädjekänslor i kroppen och i alla fall än så länge ingen hemsk pms som jag hade förra veckan runt min ägglossning.   ( ja, jag har redan fått mens.. fick min redan tre månader efter förlossningen trots att jag helammade 😩)  Hur som helst jag hoppas jag ska gå runt och känna mig så här glad under hela vår semester som börjar imorgon kväll. 

Jag funderar lite hur min födelsedag kommer att se ut. (Som ni vet som har hängt med ett tag så älskar jag födelsedagar. Min och allas! )Jag hoppas på en skön morgon, en fin upptäckarfärd med barnvagn genom Split, ett dopp i det där havet som ser så turkost på bilderna och middag på en mysig restaurang på kvällen. 

Jag vet att det kommer bli bra. Eller snarare helt fantastiskt. Förutom att jag kommer att sakna att fira med mina vänner och familj där hemma. Framförallt tillsammans med Åsa. På VÅR dag. Det var flera år sedan nu. 

Imorgon ska jag fixa med det sista, köpa solkräm, pyssel till flygresan och andra viktiga saker och packa så klart! Edu är redan ledig så kanske blir det en sovmorgon för mig, när han går upp med Hjalmar som brukar vakna vid sex. 

Kram på er! ❤️

2 thoughts on “En fin vecka! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s