Rakt ner i det blå

Jag har skaffat ett medlemskort till en simklubb i närheten av där vi bor och det är det bästa vardagsbeslutet jag tagit på länge.

Hjalmar äter lite mer sällan nuförtiden och när Edu kommer hem från jobb har jag en timme på mig tills det är dags för nästa amning och då passar jag på.

Upp till klubben, på med simdräkten och rakt ner i der blå. Det är så skönt! Temperatur i luften ligger på runt 30 grader varje dag här och när jag hoppar i utomhuspoolen kyla hela min kropp ner och jag vaknar till liv igen. Allra gladast är nog mina uppsvällda, svettiga låt som skvaver mot varandra i värmen. 

Jag räknar inte antalet längder utan ställer bara in mig på en halvtimme och släpper sedan allt. Alla tankar och oro och bekymmer. Och bara njuter av det mjuka, svala vattnet och av att ha en liten kort stund för mig själv. Det var så länge sedan…

Sedan lägger jag mig i en solstol och torkar en liten stund innan det är dags att skynda hem till mina gullisar. Jag är lika svettig som innan när jag kommer tillbaka, men lugnare och gladare! 

Kram! Ha en fin fredag! ❤️

One thought on “Rakt ner i det blå

  1. Det låter underbart! Det är något speciellt med utepooler. De var ganska vanliga i England när jag bodde där, men de var inte uppvärmda, så uppfriskande är nog ordet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s