Precis just nu 

Hej på er! Redan onsdag. Juni däckade tyvärr i någon form av magsjuka i söndagsmorse så de första dagarna av den här veckan har försvunnit in i en dimma. Men nu mår hon bra och än så länge har ingen av oss andra drabbats. Vi håller tummarna! 😉

Annars har vi inte gjort så mycket. Igår höll jag en guidad tur här i Gracia för två fina personer från Åland och idag ska jag och Hjalmar iväg på yoga igen. Det är så roligt för han tycker det är så kul och skrattar hela tiden. 

Sommaren är här på riktigt nu och till helgen lovar de upp mot 30 grader. Vi ska som tur iväg till Costa Brava tillsammans med Edus bror och familj och mamma och sambo. När det är så hett är det skönt att vara ute på landet nära havet, speciellt med en liten bebis. Annars blir det att sitta inne i lägenheten med luftkonditioneringen på. 

Här nedan följer två roliga bilder. En första är tagen med Juni när hon var 3,5 månad gammal.Den andra är av mig och Hjalmar häromveckan när han var 3,5 månad gammal. De bägge är tagna av Ulrica. 

Som ni ser har varken min förkärlek för frukostar eller kuddarna i soffan ändrats så mycket. Inte heller frisyren så mycket eller min trötta jag-har-inte-sovit-ordentligt-på-tre-månader-uppsyn. Det är bara bebisen som är utbytt och antalet rynkor kring ögonen som blivit fler. 💋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s