Utflykt till Montjuic 

Hej på er! Jag säger det igen: oj, oj vad de här veckorna går fort. När man har en liten bebis är det som om man märker det extra mycket. Han är som en levande tidsaxel. 

Dessutom går ju tiden extra fort när man har roligt som vi alla vet. Och de två senaste veckorna har jag haft det extra mysigt med goda vänner på besök. Heidi, Björn, Mirjam och Siri åkte hem förra tisdagen och bara några dagar senare kom bästa Ulrica på besök. 


Denna vecka har vi inte så mycket planer, vilket också är skönt. Jag ska försöka jobba lite grann men hoppas även på mycket tid för mys med barnen och uteliv i solen. Sommaren är nämligen här nu. Jag går i sandaler och kjol och älskar det! Här kommer några bilder från den sista dagen med familjen Hautajärvi-Stenmark. Vi åkte till Montjuic för picknick och lekparker. Det är just nu mitt bästa Barcelona-tips för barnfamiljer. Högst upp finns en gammal fästningen med jättefin utsikt över Barcelona. Sedan är det bara att i sakta mak ta er ner från berget genom de olika fina, gröna parkerna. Där finns det gott om lekparker och även små kaféer där man kan köpa kaffe och glass. 


Så hittar ni dit: Ta er till plaza Espanya med buss eller Metro. Därifrån är det bara att hoppa på buss 150 upp mot toppen. 
PS! Man kan även åka dit med linbanan från hamnen. Det är lite dyrare men mer äventyrligt. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s