10 slumpmässiga grejer om mig själv! 

1. Jag är född med ett litet hål hjärtat. När jag var liten fick jag åka på regelbundna kontroller till Åbo, men jag har aldrig annars lidit av det på något vis. Däremot brukade jag tänka på det där hålet och hela symboliken med ett trasigt hjärta när någon dumpade mig…

2. Det som upptar mycket av mina tankar just nu är framtiden. Var och hur vår lilla familj ska leva i framtiden. Men eftersom vi ännu inte har några svar så vill jag även försöka leva så mycket som möjligt i nuet. För just nu är så himla fint! Och livet går ju…
3. Jag pendlar mellan att känna mig som en superkompetent mamma och blir rädd när jag tänker på hur mycket de litar på mig att jag klarar av det här. 
4. Jag är så där stilförvirrad som man ofta är efter en graviditet. Vem är jag egentligen? Vad passar jag i? Jag är inte ens shoppingsugen för jag vet inte vad jag vill ha!
5. Denna graviditet brast min hy och min mage är full av bristningar! Jag försöker tänka att de är som tatueringar av ett fin upplevelse som jag vill minnas.
6. Jag vill fortfarande skriva klart min roman men jag vågar knappt säga det högt för allt har stått stilla så så länge! Hela livet kom emellan! Just nu jobbar jag att tänka att det var meningen och att det kommer att göra den mycket bättre! 
7. Jag är fast i Mästerkockarna på TV4 och jag och Edu har äntligen börjat titta på säsong 5 av Homeland. 

8. Den största utmaningen för mig med att vara tvåbarnsmamma är den där känslan att inte räcka till. Ni som vet, blir man någonsin av med den? 

9. Jag har blivit helt besatt av dadlar!?

10. Några av mina bästa vänner kommer och hälsar på mig här i Barcelona i vår. Det gör mig så glad att de vill göra det och att de tar sig tiden att göra det.

Det är kärlek tänker jag! ❤️
Idén till listan kommer från den fina bloggen Hjärtesmil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s