Välkommen till världen

Nu är han här! Den finaste och gulligaste babyn i hela världen. ❤️ Han väger 4 kilo och är 51 cm lång och sover just nu sött på mitt bröst. 

Jag är så lycklig men lite vingklippt för förlossningen igår blev dramatiskt. Efter 12 timmar av långsam öppning, massa värkar och en tuff krystningsfas kom inte min moderkaka ut och jag började blöda massor. 

Mitt i allt låg barnmorskor på min mage och försökte stoppa blodflödet, samtidig som de gav mig massa mediciner och kallade på läkare och operationsteam. 

Jag blev så rädd att jag skulle dö. Edu också som blev ensam med bebisen medan de rullade ner mig till OP för att söva mig och få stopp på blödningen. 

Alla där var så bra och snälla men jag var ett vrak. “Lova att jag vaknar igen” var det enda jag upprepade gång på gång.

Och det gjorde jag! Jag grät av tacksamhet när de väckte mig på uppvaket och fick se Edu och äntligen på riktigt hålla min fina pojke i min famn. 

I dag är jag svag men hoppas på bättring. Jag förlorade 2,5 liter blod och behöver nu återhämta mig och komma på benen igen. 

Tack alla för era hälsningar, pepp och varma tankar! Det hjälpte mig igår och var så roliga att läsa idag.

Kram!💕

5 thoughts on “Välkommen till världen

  1. Grattis till er alla! Det är rörande att läsa det du skriver. Inte minst att läsa det du sa om att de måste lova att du skulle vakna igen och att du sedan grät av lycka. Väldigt gripande. Hoppas du återhämtar dig snart. Tack för att du delar med dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s