En paus 

Jullovet är slut, året har börjat och jag jobbar inte. Det känns lite konstigt måste jag erkänna. Till en början kände jag mig både rastlös och uttråkad men nu börjar jag komma in i det. Och åh så skönt! 

Jag har till och med tagit ett uppehåll från att skriva lördagsporträtten i Ålandstidningen som jag jobbat med i åratal vilket lite  är som att släppa iväg sin “bebis” till skolan eller något liknande. Men det känns bra med en paus. I alla fall för en stund. 

När jag väntade Juni var jag lite orolig att som mamma både tappa mig själv och mina jobbuppdrag. Denna gång när jag vet att man så småningom hittar tillbaka till allt eller i alla fall till det man sedan vill hitta tillbaka till, så är jag mer mån om att inte missa det jag har och kommer att ha. Nu och här i stunden. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s