Boende i Hamburg

SONY DSC

Under vår andra dag i Hamburg bodde vi på ett annat hotell som hette Heikohotel – Hotel am Stadtpark. Återigen var det projektet #cometohamburg som hade fixat det till oss och jag blev så himla glad när vi kom fram och klev in genom dörren.

SONY DSC

Lugnt, fint och tyst och sängen såg så himla inbjudande ut. En dröm för en höggravid person med värk i hela kroppen.

SONY DSC

De välkomnade oss med choklad, frukt och mineralvatten och jag var så glad över att bara få sätta mig ner en stund och ta det lugnt. Min stegräknare i mobilen visade på 9,8 kilometer, så inte så konstigt att min kropp kändes trött.

SONY DSC

Under hela mitt vuxna resande liv har jag nästan aldrig bott på hotell utan på golvet hos kompisar, på soffor via couchsurfing, via Airbnb och någon gång på något billigt hostel. Det kändes därför som sådan lyx att få sjunka ner i fåtöljen, slå på teven och sedan lägga mig i sängen och sova en lång, lång natt! Det bästa med hela helgen!

SONY DSC

På morgonen blev vi serverade en dignade frukostbuffé med tyskt bröd! I Spanien är det så svårt att få tag på gott bröd som inte är bakat på vitt vetemjöl så när jag får tag på bröd med lite grövre mjöl blir jag helt salig.

SONY DSC

Det var ju första advent och allt så vi satt länge och mumsade i oss godsaker innan vi gick ut i solen. För ja plötsligt kikade solen fram och allt såg så extra vackert ut!

SONY DSC

Ifall ni är på väg till Hamburg kan jag verkligen rekommendera Heikohotel. Jättefint hotell till bra pris med god mat och supertrevlig personal som hjälpte oss med allt vi behövde.

SONY DSCFrån hotellet tog det oss ungefär 20 minuter att ta oss till centrum med U-bahn och det var kul att få se lite hur Hamburg ser ut utanför stadskärnan där vanliga människor bor. Speciellt en så vacker dag som denna.

Här kan ni läsa om det andra hotellet vi bodde på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s