Hemma igen

IMG_1393

IMG_1392

IMG_1391

Nu är vi hemma igen. I torsdags landade vi i ett 13-gradigt och regnigt Stockholm, men vädret bekymrade mig inte alls. Jag var bara så glad över att vara framme, att flygresan gått bra, att få krama om mamma och pappa och se allt det gröna och vackra utanför bilfönstret på väg ner till Grisslehamn och färjan.

Nu är vår värld full av studsmattor, massor av grönt gräs, lek med kusinerna, fika, bullar och lekstugehäng. Det är precis så lugnt och skönt som jag trodde och Juni stortrivs. Det härliga är att när vi kom hem och pappa frågade henne: Var är vi Juni? Så sa hon: Hemma!

Nu är det snart midsommar och på kvällarna vill jag sitta uppe och njuta av ljuset. Jag har en hel del jobb, men i alla fall än så länge verkar allt gå enligt plan. Hoppas er midsommarvecka har börjat bra. Kram!

 

 

One thought on “Hemma igen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s