Au-pair i Barcelona?

201641311594273111173632_sbigFina Lina som bott hos oss sedan i början av året och tagit hand om Juni 4-5 timmar om dagen ska börja plugga till hösten och flyttar tyvärr hem igen. Därför har jag nu en fråga till er. Känner du någon eller är du själv sugen på att bo i Barcelona ett halvår eller mer, plugga spanska och ta hand om Juni?

Under hur lång tid kan vi bestämma tillsammans, men det skulle vara från mitten av augusti/början av september.

Jag jobbar enbart halvtid och har ett flexibelt jobb, så du kommer även ha tid för att plugga spanska eller annat, upptäcka stan och hitta på roliga saker. Dessutom pendlar jag och Juni mellan Åland och Barcelona och när vi är där kan du välja mellan att följa med oss hem eller stanna kvar och njuta av stan.

Vi ser gärna att du är ansvarsfull, varm, snäll och tycker mycket om barn.

Mejla mig på liz.lindvall@gmail.com om du är intresserad. Gärna före majmånad är slut.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s