Lunch en hel söndag

IMG_0280

IMG_0281

IMG_0279

Vi har haft en lugn helg och det har varit så skönt. Jag har varit helt ledig och inte ens öppnat upp min dator. Men flera gånger ändå har jag fått känslan av att det är någonting jag borde göra, innan jag kommit ihåg: ”nej, jag behöver inte göra någonting”. Det är helg. Jag är ledig.

Det man bland annat kan göra när man är ledig en helg i Barcelona är att gå ut och äta en lång lunch, så det gjorde vi i söndags tillsammans med Helios och Noemi. Det var så kul att se dem för vi har inte setts sedan november innan jag åkte till Åland.

Det härliga med luncher i Spanien är att de verkligen är långa. Vi började vi 13-tiden och var klara vid halv sex ungefär. Det om någonting är bra mot stress.

 

3 thoughts on “Lunch en hel söndag

  1. Vad härligt det låter! Jag blir alldeles salig. Hemma har vi pratat om att försöka planera in en tripp till Barcelona under vårvintern. Ellen, min fru, har aldrig varit till Barcelona och jag har varit en gång för många år sedan, så det är helt enkelt dags. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s